APS Holland is opgericht door Alumat Zeeman

Alumat Zeeman is opgericht in 1928 en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onderdelen en systemen voor de tuinbouw industrie. De specifieke kennis over schermen binnen in de kas, is naar buiten in de openlucht gebracht en toegepast in de vollegrondteelt van bomen en fruit. Na 4 jaar ontwikkelen en testen in de praktijk samen met onze partners, hebben we op de GreenTech 2016 in Amsterdam het Automatische Hagelnet Systeem geïntroduceerd als ons eerste automatische systeem. Met onze partners werken we continu samen om onze systemen verder te ontwikkelen.

Samen met Fruit Security Europe ontwikkelt, verkoopt, installeert en onderhoudt APS Holland het Automatic Protection Systems over de hele wereld. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Bert Strikkers
Directeur

+31 (0) 88 4000 890

Onze partners

ALUMAT ZEEMAN
Alumat Zeeman is een bekende naam in de internationale glastuinbouwsector. We zijn een innovatieve ontwerper en producent van onderdelen voor de kas, het luchtmechaniek en de scherminstallatie. Al sinds de start in 1928 is Alumat Zeeman een familiebedrijf.
FRUIT SECURITY
Fruit Security heeft jarenlange ervaring op het gebied van bescherming van fruitbomen. Daarnaast zijn wij ook actief in het beschermen van planten, struiken en bomen bij boomkwekerijen.

Bij APS Holland kunt u terecht voor compleet systeem tegen hagel, regen en intense zonnestraling.