Het automatic protection systeem

Ieder onderdeel in ons systeem is geëvalueerd op zijn functionaliteit, prestatie en duurzaamheid om zo een betrouwbaar systeem te realiseren met zo laag mogelijke onderhoudskosten. Professionele installatie garandeert het goede functioneren van het APS. Met de grote internationale ervaring van Fruit Security stellen wij zeker dat onze systemen afgestemd zijn op de specifieke eisen van de klant. Met minimaal periodiek onderhoud blijft uw systeem in vorm om zo uw gewas en uw opbrengst te beschermen.

Er bestaan verschillende statische (of niet-geautomatiseerde) systemen om tegen hagel, zonnestraling of regen te beschermen. De focus van APS Holland is op Automatic Protection Systems. Systemen die dynamisch zijn; die zonder veel moeite gedeeltelijk of volledig open en dicht kunnen wanneer men dat wenst, zonder extra mankracht. Op deze manier zijn onze klanten in staat om precies de optimale condities voor hun gewas op afstand met een smartphone te regelen. Mocht er geen elektriciteit op locatie voorhanden zijn, dan wordt de benodigde energie voor het openen en sluiten van het net geleverd door zonnepanelen in combinatie met een accupakket. Hier worden elektromotoren gebruikt welke geschikt zijn voor gebruikt. Deze elektromotoren kunnen 5000 vierkante meter in ongeveer 7 minuten volledig sluiten. Als er reguliere stroomvoorziening aanwezig is, kan met slechts 1 motor een veel grotere oppervlakte geopend en gesloten worden.

logo-aps-hagel

Bescherming tegen hagel

Het effect van hagel op planten en bomen, op auto’s of andere kostbare bezittingen kan verwoestend zijn. APS Holland Hagel Systemen bieden optimale bescherming tegen hagel, terwijl u de flexibiliteit behoud om het systeem te openen of te sluiten wanneer u maar wilt.

logo-aps-regen

Bescherming tegen regen

Regenkappen zijn voor geschikt voor zacht fruit als kersen, aardbeien, frambozen, blauwe bessen en andere besvruchten. De APS Holland automatische regenoverkapping levert bescherming tegen regen wanneer het nodig is en kan ook geopend worden als er maximale blootstelling aan licht en buitenlucht gewenst is.

logo-aps-zon

Bescherming tegen zonnestralen

Op vele gebieden van de aarde schijnt de zon zeer intens. Dit gaat vaak samen met een tekort aan kostbaar water. APS Holland Shading Systems biedt bescherming tegen direct zonlicht en ongewenste verdamping van uw kostbare water.

Ons deskundige team denkt graag met u mee in oplossingen.